Over ons

Knowtogrow is een initiatief van Ben Houdmont, vanuit de vaststelling dat de juridische dienstverlening, en meer specifiek de advocatuur, zich moet aanpassen aan een snel wijzigende omgeving en toenemende concurrentie.

Dat advocaten “ondernemers” moeten worden is ondertussen in ruime mate aanvaard. Ook binnen het beroep. Maar hoe doe je dat?

Er bestaat weinig of geen gespecialiseerde ondersteuning om advocaten te begeleiden bij die noodzakelijke transformatie.

Met KnowtoGrow stel ik mijn brede ervaring als marktgerichte ondernemer, en mijn kennis van de advocatuur, en de juridische dienstverlening, ten dienste van de sector.

Mijn focus ligt daarbij op Marketing strategie, definitie brand positioning, personal branding, klantenfeedback, marketingplannen, communicatieconcepten en productontwikkeling, en projectcoordinatie.

Maar de dienstverlening van KnowtoGrow gaat veel verder. In functie van de concrete opdrachten doet KnowtoGrow beroep op een ruime groep van gespecialiseerde ondernemingen en freelancers, waarbij wij wel steeds de touwtjes in handen houden.

Cleverest Cleverest Logo eFlavours eFlavours Logo Finn FINN Logo Redspot Redspot Logo Align Align Logo Pluss Pluss Logo StudioWorks Studio Works Logo

 

BEN HOUDMONT

Ben Houdmont

 

Ben was jarenlang actief op managementniveau als CEO, juridisch uitgever en marketingmanager bij o.m. Wolters Kluwer (België en Spanje) en Larcier-De Boeck, steeds met de focus op product/marktontwikkeling en marketing.

Contacteer hem op 0032 495 58 76 47
of via mail ben.houdmont@knowtogrow.be
Volg hem op LinkedIn en Twitter: @benhoudmont

Deze post is ook beschikbaar in: FR